Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


/Saját/ Az elmúlás....

2011.06.13

Mért van az, h az egyik percben még boldogan nevetünk, még örülönk, még vannak sikereink..... Aztán egyszer csak arra leszünk figyelmesek, h már milyen rég voltunk boldogok, h már milyen régen voltak sikereink, h milyen régen voltunk együtt a régnem látott barátokkal, akiről egykor azt mondtuk, h ők a "legjobb barátaink".....Mért van az, h van valami jó dolog az életben, annak örülönk, de az csak 1 múló pillanat, igazából nem is lenne miért örülni, hiszen az úgy is elmúlik...mért van az, h ha valami bánt minket, akkor az napokig, hetekig is eltarthat.....Mért van az, h ha valaki megbánt akkor oly nehéz neki megbocsátani....De ha valami öröm történik ugyanazzal a személlyel aki az előbb megbántottt, újra vígdaunk, de az is csak egy múló pillanat.....Mért van az, h ha valaki közel áll hozzánk és elmegy, akkor olyan sokáig szomorkodunk.....Mért van az, h ha valaki megszületik örülünk, de az se tart soká.....Eze miért van így?! ha valami szép, az csak egy emlék, ha valami rossz az örök fájdalom, és kín!! Mért van így?? Mért nem a boldogság tart örökké, és mért nem a fájdalom, a magány, a kínok a múló percek....?!

Ha valami jó történi, az mért múl el olya hamar, az mért nem tart soká..?!

Ha valami fáj, abba mért lehet meghalni?

:'( én nem értem..... talán ha nem múlnának el olyan gyorsan az öröm perceink, akkor nem élvezhetnénk igazán??? akkor mindig tudnánk, h úgy is jön jó, úgy is kerül még fény az életünk be....?! Tán ezért van, h az öröm egy múló pillanat....a bánat örökké megmarad, vagy ha el is száll más vállára, akkor is jön másfelől bánat a mi vállunkra!! :'(

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

babszi97@freemail.hu

(Aranyos Alexa, 2011.06.13 20:45)

:/// Nem tudom mért van így de biztos van valami oka!!!!! De ez abbol a szempontból még jó is lehet mert ha egy kis jó dolog is történik velünk annak is mérhetetlenül tudunk örülni, mintha a boldogságunk mindig velünk lenne!!!!! Így van miért küzdenünk!!! A BOLDOGSÁGUNKÉRT, ÖRÖMÜNKÉRT!!! De azért jó lenne ha az örömünk is tovább megmaradna nemcsak egy pillanatig!!!!
Nagyon jó lett ez a bejegyzésed is szerintem!!!!! ;) <3<3<3

nagyadel@windowslive.com

(Léda, 2011.06.13 20:56)

köszönöm, de olyan sokmindenért kell küzdeni, és még melette az örömért is...://

babszi97@freemail.hu

(Aranyos Alexa, 2011.06.13 21:08)

Ez nevezik életnek...!!! ://